TCR iga didaur knitted spandex manteng lawon

TCR iga didaur knitted spandex manteng lawon

Katerangan pondok:

Naon jenis lawon lawon ribbed

lawon ribbed mangrupakeun jenis lawon knitted, beungeut lawon ieu ribbed, aya leuwih jenis lawon ribbed, umum 1 * 1 ribbed, 2 * 2 ribbed na 3 * 3 ribbed, jsb, mindeng katun salaku bahan baku pikeun produksi lawon ribbed, dina taun panganyarna, serat kimiawi (poliéster) lawon ribbed ogé laun populér, tangtosna, lawon ribbed ogé loba dipaké, bottoming kaos, kaos oblong, sweatshirt bisa dipaké pikeun nyieun eta.


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

Pangiriman&pangmayaran Sampel Sampel gratis sayogi saatos mayar
Waktos pangiriman 7-15 Poé Saatos Sampel & deposit dikonfirmasi
Sarat Pembayaran 48% poliéster 37% katun 11% rayon 4% spandex
Cara pamayaran T / T, L / C dina tetempoan, Cash
Fitur Élastisitas hébat pikeun kreasi anjeun
Awét, perméabilitas hawa tinggi, kapadetan luhur
Nyaman, tiasa dikumbah sareng gampang garing
manteng, lemes, breathable, lemes
manteng, lemes, breathable, lemes
Aplikasi baju renang, baju olah raga, baju jero, pakean tari, jas bersepeda, pakéan, jsb
Palayanan Jaminan kualitas
Nyayogikeun anjeun pangwangunan lawon sareng jasa produksi
Nyadiakeun jasa sampel
suplai infoamtion téhnologi panganyarna
Jasa pengiriman barang door to door

Kumaha pabrik anjeun ngalakukeun ngeunaan kadali kualitas?

A: Kualitas mangrupikeun prioritas.Kami salawasna ngagantelkeun pentingna pikeun kadali kualitas ti mimiti dugi ka akhir:

1) Kabéh bahan baku kami dipaké téh non-toksik, ramah lingkungan.

2) pagawe skillful nengetan hébat kana unggal rinci dina nanganan prosés produksi jeung packing.

3) Urang boga tim QA / QC profésional pikeun mastikeun kualitas nu.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami